Om oss

Francke Bygg as ble etablert i 1988 og utfører hoved- og totalentrepriser innenfor rehabiliteringsmarkedet for borettslag og sameier samt små og store oppdrag for privatpersoner.

I tillegg videreutvikler vi oss hele tiden med kurs, seminarer og etterutdanning for å følge utviklingen i markedet.

Vi har spesialisert oss på områder som dør- og vindusutskifting, ombygging og rehabilitering, tak- og fasadearbeider, piperehabilitering samt service og vedlikehold. Vår styrke ligger i en fleksibel organisasjon som setter seg høye mål med hensyn til samarbeid, kundetilpassede løsninger og budsjettrammer.

Francke Bygg as har Sentral godkjenning for ansvarsrett etter Plan og Bygningsloven som ansvarlig utførende og ansvarlig kontrollerende for utførende for bygninger og installasjoner i tiltaksklasse 2.

Vi er også godkjent våtromsbedrift, har mestertittel innen tømrerfaget og er registrert og godkjent hos Startbank.

I tillegg til egne ansatte og egne ressurser har vi ett stort nettverk av høyt kvalifiserte underleverandører innen grunn-, maler-, betong, mur og flis-, rørlegger-, elektriker- og blikkenslagerarbeider. Utover dette innhenter vi øvrig fagkompetanse ved behov som tilpasses de forskjellige oppdragene.

Ditt valg av samarbeidspartner får praktiske og økonomiske virkninger i lang tid fremover. Solid erfaring og fagkunnskap er en rettesnor for alt vi foretar oss. Derfor gir vi deg kvalifisert veiledning gjennom hele prosjektet og trygghet for at alle krav til kvalitet, funksjon og langsiktig økonomi ivaretas. Francke Bygg as er en miljøbevisst bedrift som aktivt jobber med kildesortering, tiltak for reduksjon av energibruk og forbedring av innemiljø.