Fasaderehabilitering

12-01-2021 | Tjenester

Vi er spesialister på rehabilitering av fasader og har spisskompetanse når det gjelder eldre bygårder som står på byantikvarens gule liste. Vi utfører alle tjenester innen fasaderehabilitering og -vedlikehold, inkludert totalentreprise.

Riktig fasadevedlikehold sparer kostnader

Manglende eller dårlig fasadevedlikehold kan føre til sprekkdannelser og at fasaden smuldrer opp. Dette gir ikke bare fasaden et stygt utseende, men kan også føre til at biter faller ned og skaper farlige situasjoner. Jevnlig og riktig vedlikehold av fasaden forhindrer dette og gir deg i tillegg bedre økonomi, fordi det reduserer kostnader på sikt.

God fuktsikring er god økonomi

En fasade skal tåle vær og vind i flere generasjoner, og fuktskader er vanlig ved dårlig vedlikehold. Vi har lang erfaring med fuktproblematikk på fasader på både nye og eldre bygninger og sørger for at du slipper unødige kostnader som skyldes fukt.

Tenk langsiktig og planlegg godt
God fasaderehabilitering krever høy fagkompetanse og kan oppleves som kostbart på kort sikt. Derfor kan det være fristende å velge den «billigste» løsningen, men mange gårdeiere har dessverre erfart at den billigste løsningen på kort sikt fort kan bli svært kostbar på litt lengre sikt.

Derfor er god rådgivning og planlegging viktig for å holde kostnadene så lave som mulig før, under og etter rehabiliterings- eller vedlikeholdsprosjektet. Vi gjennomfører en grundig befaring, og sammen kommer vi frem til hvilke tiltak og overflatebehandlinger som er mest hensiktsmessig for din fasade.

  • Mur/puss og malerarbeider
  • Rehabilitering av balkonger
  • Utskifting av vinduer
  • Omlegging av tak
  • Etterisolering

Våre murere har lang erfaring i rehabilitering av fasader.
Ta kontakt for en uforpliktende prat om fasaderehabilitering og vedlikehold.